Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hova menjek tovabbtanulni?

Hova menjek tovabbtanulni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!végzős vagyok egy gimnaziumban.Regen az volt a vagyam hogy orvos lehessek de ez nem tudtam mivel jar hiszen csak kicsi fejjel gondolkoztam.Ehhrz hiven fel is fevvrtm fakultacionak tavaly a biologiat es a kemiat.Viszont a kemiahoz nem voltak meg az alapjaim a tanar pedig a kovetelmenyrendzsert sem tudja egyik tantargybol sem,sajnos.Uj dolgokat nem igazan tanulunk.Na de nem is ez a lrnyeg.Leadtam a kemia faktot es azt gondoltam hogy majd bioszbol emeltezrk csak egyedul es jelentkezem majd a gyogytornasz szakra vagy dietetikusra.Sanos a sulinkban semmit nem mondanak el nem tudom mi lenne a jo valasztas szamomra.Most ugy gondolkozom per pillanat hogy nem emeltezem vegul biologiabol csak kozepezem es angolbol csinalnek egy rmelt erettsegit.Tudom hogy nem ismertek meg rnnyibol de azert par szot szolok magamrol: alapvetoen egy nagyon baratsagos es egyben nagyon nyilt szemelynek tartom magam,es eletvidam,magabiztos.A sajat ugyeimet mar kiskorom ota elvegeztem szulok nrlkul barkiz felhivtam most is mint pl mindig magamnak kerestem kulon tanart is.Most gonfolkozok ket itany fele kicsit ilyen biosszal kapcsolatban minz a gyogtornasz vagy valami olyan ahol beszelni kell vagy nem tudom.monduk torivel vagy angollal valanit csinalni.angollal olyanon kivul mint a tanar vagx anglisztika mellett van meg mas? Mert ilyen jogasz meg ilyenekre is kerik az emelrt angolt.elore is koszonom a segitseget.

2015. okt. 11. 17:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!