Akik a PPKE-re járnak segítetének?
Figyelt kérdés
Ott szeretnék tovább tanulni és szerettem volna nézni egy kollégiumot, de amit találtam mind nagyon vallásosnak nézett ki. Ezért azt szeretném kérdezni, hogy akik oda járnak milyen kollégiumban/diákszállóban laktok? Szoktak ott bulik lenni?2016. jan. 23. 23:30
1/2 anonim válasza:
PPKE-JÁK koliban szálltam meg egy párszor havernál, konkrétan nincs szükség kolibulira mivel minden szórakozóhely, kocsma, pub ott van tőle 1 köpésre vagy 1-2 villamosmegállónyira. Szerintem maga a koli hangulatos, belső udvaros gangos, nem hiszem, hogy nagy hangsúlyt fektetnének a vallásra, ez a csengery utcában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!