Normális az hogy egy nap 13 órám van?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptuk meg az új órarendet és kegdöbbentem hogy hétfőn 13 óram van, kedden szerdán 10..ez normális hogy reggel 8tól este 8ig ott vagyok és óra van? ráadásul csütörtökön nincs első 3 és pénteken csak 4 van. Nem hiszem hogy nem lehetett volna elosztani2016. jan. 23. 15:20
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális,erre a tanárok is rá fognak jönni.
2/11 anonim válasza:
A Fidesznek köszönd. Amíg nekünk 6 óra volt az átlag egy héten, addig már a duplája. Mert egy csomó újabb értelmetlen órát besuvvasztottak, de helyette nem vettek el semmit. Ez magyarország, tanulsz mint az állat, aztán meg éhbérért dolgozol mint az állat.
3/11 anonim válasza:
atyavilág, ez komoly? Dehogy normális.
A fideszező meg nyugodtan beveheti a gyógyszerét. Mi is fidesz alatt jártunk iskolába, de nem volt ennyi óránk.
4/11 anonim válasza:
De már annyi óra van vaze. Attól hogy 98 ban még nem találták ki, mostanra kitalálták a rengeteg óraszámot, hittantól kezdve a mindennapos testnevelésen át az erkölcstanig mindent. Helyettük bsztak elvenni más órát. És amiket még ki fognak találni, szintén pluszba lesz az órarendben. Hely pedig nincs az iskolákban ahol ennyi órát lehetne tartani, nem normálisak ezek. Aztán ha hazaérsz még akkor is tanulj.
6/11 anonim válasza:
Nekem 8 óra volt a maximum, legtöbbször viszont 6, esetleg 7. Ez a 13 rengeteg. :o
7/11 anonim válasza:
Gondolom nem általános iskola és nem is gimnázium.
Egyetemen sem jó, de nem nektek van egyedül így.
8/11 anonim válasza:
4-ig lehetsz az iskolában. Maximum 8 órád lehetne egy nap. Ez szerintem szabálytalan, de nem akarok vakon okoskodni.
9/11 anonim válasza:
8-as vagyok.. bocsi azt nem tudom, hogy milyen suliba jársz.?
10/11 A kérdező kommentje:
Szakiskolába járok
2016. jan. 24. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!