A kérdés bonyolult lécci segíts? Mennyi időt vesz igénybe (egy 85-100%) -os közép illetve (emelt ) szintű informatika érettségire felkészülés?
Szóval tömören. Pontokba szedve
Tény: Programtervező infóra megyek, most 11.-es vagyok
335 pont kell hozzá jelenleg nem kell hozzá emelt :)
1. Pár ember külön tanárral csinált már közép érettségit infóból, én le vagyok -e maradva?
Tény:
Én csak 12.-ben szeretnék érettségizni.
Mivel nincs pénz külön tanárra ezért faktra járok amit szeretek :) és jó.
Most programozást tanulok, ami emeltre kell.
Az isi tanár azt mondta, hogy csak 4-esre fogja megtanítani az emeltet
Én közép érettségit szeretnék 5-ösre (Azt mondta az biztos meglesz)
DE ami középen van arra csak fél évet szánunk
2. Fél év elég -e Office-ra? És a tételekre?
A Wordot és a Power Pointot néhány HIÁNYOSSÁgal :( tudom
Az Excelt kb tudom
(OKTV-n voltam ahol 150 pontom lett (400-ból), ez elmondások alapján jó)
Melyik vizsgaszinttel járok jobban?
Végül Szerintetek meg tudom-e annyira tanulni az infót (Közép vagy emelt) hogy az jó legyen és felvegyenek :)?
A segítséget előre is kössz!
szia, bár én nem arra a szakra járok, de ha minden jól megy 1,5 év múlva végzek és jelentkezek oda! :) nekem is csak középfokú érettségim van mindenből, az infó olyan 81 lett, matek 87. a 335 pont meg nem olyan vészes, teljesíthető, esetleg egy nyelvvizsga azért sokat segítene rajtad. egyébként nem nehéz az infó érettségi. legalábbis mi 4 évig készültünk rá. úgy értem, hogy sorra vettük az office csomagot, illetve programozni is tanultunk pascalban, de aki nem emeltezett, azokkal nem mélyült el benne a tanár. szerintem nem nehéz megcsinálni az infó érettségit. nézz régieket, valahol lehet találni megoldásokat videóval, nézd meg az összeset. én egyedül a szóbelivel szenvedtem, hirtelen nagyon sokat kellett bepótolni, de ha lelkiismeretesen felkészülsz akkor menni fog.
egyébként másik kérdés: a matekkal hogy állsz? sokkal többet fogsz ott tanulni mint gondolnád.
Köszi a válaszokat zöld kéz mindenkinek :)
Matekal jól állok 4-es vagyok a közép (kezdő csoportban)
Matekból nem fogok emeltezni (nem is tudnék)
De lesz angol B2 nyelv vizsgám :)
SZóval fél év szerintetek elég-e egy 85-100%-os közép infó érettségire?
Mennyek-e külön tanárhoz.
Mennyek :DDD
Alapórás csoportban négyes? Szerintem gondold át még egyszer ezt a proginfót... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!