Ilyenkor mi van? (vizsga)
Figyelt kérdés
Az utolsó vizsgaidőpontra jelentkeztem egy tárgyból aztán eltévedtem és nem értem oda (nem ott volt ahová járok)... Magyarán lejelentkezni nem tudtam róla időben. Tudom nagyon gáz, meg h*lye voltam, de ezt most hagyjuk. A lényeg az, hogy másnap a tanár meghirdetett még 2 időpontot és már egy csomóan jelentkeztek rá. Most akkor én is jelentkezhetek újra? Oda van írva a tárgy mellé, hogy nem jelentem meg, de hagyja hogy jelentkezzek. A szabályzat alapján a nem teljesített vizsga után fizetni is kéne, de ezt nem jelzi a Neptun, vagy mikor és hol keressem?? Létezik olyan, hogy eltekintenek tőle? Nem hinném, de elég lazák a tanárok.2016. jan. 17. 12:50
1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy persze írok nekik, de nem bírok addig várni amíg letelik a hétvége...
2016. jan. 17. 12:52
2/4 anonim válasza:
Jelentkezhetsz rá persze.
A fizetés nem tudom hogy működik, nálunk csak a 3. vizsgaalkalom fizetős, illetve ha nem jelensz meg egy vizsgán, amire jelentkezél. De ha írsz nekik, és tényleg olyan lazák, majd úgy csinálnak, mintha megjelentél volna és nem kell fizetned.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát nálunk is akkor kell, és én nem jelentem meg ugye, mert a több km-es utca másik felén kötöttem ki -_-
2016. jan. 17. 13:07
4/4 A kérdező kommentje:
Mert van egy ismerősöm aki szintén másodszor jelentkezik (csak ő másik vizsgaidőszakban nem teljesítette) és nem engedte neki a jelentkezést a Neptun amíg be nem fizette, nekem meg igen.
2016. jan. 17. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!