Ha végigcsinálom az előző évi emelt szintű történelem érettségi feladatlapokat akkor az elég felkészülés?
Figyelt kérdés
Legalább 75%-ra akarom megírni.
Egyedül az előző évi feladatlapokból van lehetőségem felkészülni.
(meg a wikipédiáról :D)
2016. jan. 16. 21:57
11/15 A kérdező kommentje:
Kidolgozott esszék fent vannak-e a neten?
Vagy azokat csak az előzőek tanulmányozásából tudom elsajátítani?
2016. jan. 19. 02:46
12/15 anonim válasza:
Egy Száray könyv kb 250-300 oldalas. Tehát a négy könyv együtt 1000 oldal.
13/15 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon a „törikönyvek” résznél:
Ott van a 4 törikönyv, melyek egyenként 40 oldalasak.
Plusz 4 képességfejlesztő munkafüzet kitöltve melyek egyenként kb. 95 oldalasak.
2016. jan. 19. 19:37
14/15 anonim válasza:
ha írásbeli érettségire megtanuldod a szóbeli tételeket akkor azokat fel tudod használni az esszéknél
15/15 anonim válasza:
Nem vitázni akarok veled, segíteni szerettem volna. Itt van a kezemben a négy Száray könyv, ami összesen kicsit több, mint 1000 oldal.Aminek igaz, hogy a nagy része forrás, DE ez a vizsgán is elő fog fordulni!!! ha utánanézel pontosan a követelményeknek, meglátod. Legyen szerencséd, tényleg azt kívánom, de én első körben azt mondom, ez a 75%-hoz kevés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!