Elerheto eletcel?

Figyelt kérdés
Eloszor elvegeznem Semmelweis egyetem gyogytornasz szakát,/8felev/ majd kulon kiszakosodnek rontgen leolvasasi 'orvosnak' /nem jut eszembe pontos neve/.

2016. jan. 16. 18:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyógytornàszból nem lesz orvos. Ahhoz orvosi egyetem kell.
2016. jan. 16. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Eletcélnak elég ködös. Ha már életcél, legalább a nevét nézd meg! Akkora vágyad nem lehet, ha azt sem tudod micsoda...
2016. jan. 16. 18:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor mit ajanlanatok elvegezni egy gyogytornasz kepzes utan?
2016. jan. 16. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:

gyógytornászként lehetelen munkát találni, ezt te is tudod, ha már további terveid vannak.

Én a helyedben elkezdenék edzeni, és lennék egyszerű pincér, eladó, ha ennél többre vágysz, kimész egy óceánjáróra vagy baby sitter nek.

Valószínű a diploma egy presztizsnek számít, de egy jó fizikum angol nyelvtudás többet ér.

2016. jan. 17. 12:55
 5/10 A kérdező kommentje:
AZ Angollal szeretnék is foglalkozni. Ugyanis gyógytornászként nincsenek éjszakai ügyeletek pl. Szóval kötött a munka idő. És az angollal tudnék keresni mellette.Esetleg tanfolyamokat indítanék, meg külön órákat adnék.
2016. jan. 17. 14:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Valamint hogy ha elvégeznék egy gyógymasszőri okj-s képzést?
2016. jan. 17. 14:39
 7/10 anonim ***** válasza:

te egy 18 éves lány lehetsz, akinek ingja nincsen mit akar, csak minnél könnyebb legyen. Sokan gondolkoznak így és sok ex élsportoló is próbál elhelyezkedni ezekkel.

Ha legalább az orvosit, vagy tanárt írnád alternatívaként.

Attól, hogy gyógytornász vagy, nem fogsz könnyebben gyógymasszőr lenni. Attól, hogy gyógymasszőr vagy, nem fogsz könnyebben angolt tanítani. Attól, hogy tudsz angolul, nem fogsz könnyebben gyógytornász lenni.

Ezzel a mentalitással kétlem, hogy a gyógytornászt elvégeznéd.

Itt van előtted a világ, csak meg is kell dolgozni a pénzért, amit utána elkölthetsz

2016. jan. 17. 15:27
 8/10 A kérdező kommentje:

Abban igazad van hogy nem tudom még mit akarok, de a többiben nincsen.

Itt csam arrol van szo hogy nem egy diplomaval szeretnek elni. Hanem minimum 3-al.

2016. jan. 17. 17:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Én meg segíteni akarok.

Biztos jó tanuló vagy, ha halmozni akarod a diplomákat, és biztos hiszel a rendszerben, hogy biztos azétr hirdetik a sok okj képzést mert lehet velük munkát találni.

Sajnos az élet nem ilyen, és elrepülne feletted az élet a 3 diploma megszerzésével, nem beszélve a lelki oldaláról.

2016. jan. 17. 17:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm!:)
2016. jan. 17. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!