Milyennek érzed a mostani (2016-os) központi felvételid? Hány pontra saccolsz? Csak szerintem volt nehéz? Mert én nagyon elrontottam = ( És mikor lehet megtudni az országos átlagot?
Én 46pontosat írtam,az egész délutânt végig sírtam...
Pedig eddig magyarból mindig 40-45pontosat írtam most meg 26(!!)pontos lesz ,a matek meg eddig 35 volt most meg 20pontos lett kb. 😢
Sziasztok:) Én nem idén írtam az írásbelit, hanem tavaly. Akkor is az volt, hogy a diákok sírva jöttek ki a termekből, mert nem tudták. Mindenki azt hajtogatta, hogy "jajj, de nehéz volt", közbe pedig az egész feladatsor szinte csak logikát és józan paraszt észt igényel. Látom, hogy ez idén sincs másképp, mindenki itt sír, hogy milyen nehéz volt. Megnéztem a feladatokat(most lehetne azt mondani, hogy nekem könnyebb, de az írásbeli csak az elmúlt 7 és fél év "tananyagába" kérdez bele) és szerintem nem volt nehezebb, mint a régebbiek.
Azoknak, akik pedig 60-70-80 ponttal nem vannak megelégedve, azoknak üzenem, hogy vagy álszerények vagytok, vagy súlyos önértékelési problémákkal küzdöttök. Én tavaly 78 pontot szereztem, és nem kertelek, eléggé meg voltam elégedve magammal, szóval az önsanyargatás és önsajnáltatás helyett inkább örüljetek, hogy ennyit is írtatok. Egyébként ne féljetek, hogy nem vesznek fel, az én sulim elég erős, de van, akit 50 ponttal felvettek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!