Milyennek érzed a mostani (2016-os) központi felvételid? Hány pontra saccolsz? Csak szerintem volt nehéz? Mert én nagyon elrontottam = ( És mikor lehet megtudni az országos átlagot?
Figyelt kérdés
2016. jan. 16. 15:09
11/39 anonim válasza:
Szerintem elég nehéz volt. 85 pont körül lesz. A magyar nagyon furcsa volt, a mateknál meg elrontottam a 10-est, de levezettem és valahol benéztem.
12/39 anonim válasza:
Nekem kb 55 pontom van :) a matek elég nehéz volt.
13/39 A kérdező kommentje:
11 : Szerintem a 85 pont az nagyon jó!!! Gratulálok ügyes vagy!!!;):);]
2016. jan. 16. 15:40
14/39 anonim válasza:
Nekem 60 pont körül van. Nagyon remélem leviszik a ponthatárokat, mert ez 15-20 ponttal kevesebb mint amennyit kellet volna szereznem ahhoz hogy bejussak.
15/39 anonim válasza:
Nekem a magyarral nem voltak nagy problémáim, viszont a matek tényleg nagyon nehéz volt. Szerintem a magyar:44 a matek:26 pont lesz. :/ Ami számomra elég elkeserítő mivel rengeteget tanultam rá.
16/39 A kérdező kommentje:
Hát én is sokkal jobbra számítottam mert otthon sokkal jobbakat írtam, ez meg így egy nagy pofára esés volt. A legrosszab az , hogy azt az időt amit azzal töltöttem hogy kitöltöm azokat a lapokat foglalkozhattam volna a kutyámmal =(
2016. jan. 16. 18:00
17/39 A kérdező kommentje:
És azt tudni lehet hogy kb mikorra javítják ki a lapokat? Ésbaz orszgos áltagot hol illetve mikor lehet megnézni?
2016. jan. 16. 18:02
18/39 A kérdező kommentje:
* És az
2016. jan. 16. 18:03
19/39 anonim válasza:
A matekot úgy elszúrtam :'( 8 feladathoz nem írtam végeredményt, mert nem tudtam mit és hogyan kellene folytatni... A háromszögeset se tudtam, hogy az utolsó építőkockásról ne is beszéljünk :/
20/39 anonim válasza:
Az országos átlagra nagyon kíváncsi vagyok, nem tudom hol lehet megnézni. Amúgy nálunk csütörtökön be lehet menni megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!