Nem az egyetemen fogsz megtanulni programozni - Akkor tulajdonképpen miért is létezik ez az egyetem?
Adott a "mélyen tisztelt" Eötvös Lóránd Tudományegyetem, ahol a Mesterséges Intelligencia egy 1999-es könyvből van oktatva (17 éve tuti nem fejlődött még az informatika!), ahol a tantárgyak 65-70%-a matematika, brutális analízisekkel és egyebekkel, amiket a büdös életben soha nem fogsz használni, és ahol a programozásos tárgyaknál a logikus gondolkodást büntetik, a magolást viszont jutalmazzák.
A végzett hallgatóknak általában az szokott a mentségük lenne erre, hogy "amúgy sem az egyetemen fogsz megtanulni programozni". Akkor viszont felmerül a kérdés:
-Csodálkozik a magyar jó nép, hogy az emberek nagy része már a tanulmányait is inkább külföldön szeretné megkezdeni, mert igaz, hogy valamennyit fizetnie kell a képzésért, de nem 3-4-5 évet veszteget el egy olyan képzésen, ami egy rakás hányadék, szervezetlen, túlkoros tanári karral, egy olyan egyetemen, ahol a hírnevet az egyetem pénze és a bukottak mennyisége adja?
És mielőtt valaki az ingyenes képzéssel jönne: Nem ingyenes. Vissza kell fizetned ugyan úgy az elvégzett félévek számát, vagy ledolgozod szépen itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!