Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Budapesten hol érdemes villamo...

Budapesten hol érdemes villamosmérnöknek vagy mérnökinformatikusnak tanulni?

Figyelt kérdés

Lehetőségek:

BME-VIK villamosmérnök

OE-KVK villamosmérnök

OE-KVK villamosmérnök angol nyelven

BME-VIK mérnökinformatika

GDF mérnökinformatika

OE-NIK mérnökinformatika

OE-NIK mérnökinformatika angol nyelven

PPKE-ITK mérnökinformatika

2016. jan. 12. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mérnökinformatikusnak egyértelműen BME, ha nem bírod, akkor pedig menj át az Óbudaira. Nagyon kemény a BME-n a mérnökinfó, de pont emiatt, ha elvégzed, az ottani papír fog a legtöbbet érni.
2016. jan. 12. 17:32
 2/5 anonim válasza:
45%

Villamosmérnöknek BME vagy OE. Az OE-n gyakorlatiasabb a képzés, a BME-n elméletibb. Állítólag a BME-s papír többet ér. Vannak ismerőseim, akik a BME-n kezdtek, nem bírták és inkább átmentek a Kandóra. Ott meg 4 feletti átlagot produkáltak. Mindkettővel könnyen el lehet helyezkedni.Én BME-s vagyok, nem bántam meg. :)

Info: Itt nincs saját tapasztalatom, így az évfolyamtársaimra tudok hivatkozni. A BME-VIK a legjobb választás, de egyébként az ELTE-n is nagyon jók az infós képzések. (Talán még jobb is, mint a BME-n.)

Plusz: Ha érdekel az infó és a villany is, én a helyedben a villamosmérnökit választanám. Egyre inkább alkalmaznak infós pozícióba is villamosmérnököt. Választhatsz "infósabb" szakirányt is.

2016. jan. 13. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Pázmányon lazább az info, és bár neve (még) nincs, de tuti több szabadidőd lesz az első két évben, mint a BME-n.

Tanulni kell mindenhol. Egyébként BME-s vagyok, vannak jó tárgyak, egész jó alapot ad, persze néha túl komolyan veszik magukat. Egy biztos, a szükséges szakmai tudást úgy is neked egyedül kell megszerezni. Elindítanak egy úton, amiről ezerfelé eljuthatsz.

2016. jan. 14. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Jah és a Villasmérnök keményebb a BME-n VIK-en belül is.
2016. jan. 14. 18:22
 5/5 BencePapa válasza:
100%
GDF-re be ne ted a lábad!!!!!! fél évet bírtam csak lehúzni ott! Minden szar!
2016. jan. 30. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!