Melyik egyetemre érdemes menni levelezőn gépészmérnökire, egyáltalán milyen, hogyan működik?
Úgy hallottam, hogy az Óbudain a villamosmérnök a Széchenyin a gépészmérnök képzés a jobb. Melyik lenne közelebb?
Az Óbudain szerintem csak hétköznap lennének az órák, ezt vedd figyelembe, ha dolgozni akarsz. érdeklődj utána.
Kizárt dolog, hogy egyetlen napon (szombat) legyen az oktatás, hacsak nem lenne minden héten...
Én villamosmérnök vagyok az Óbudain és levelezőn csak hétköznapi órák voltak havonta egy héten, távoson van azt hiszem hétvégente (félévente egyszer).
Úgy emlékszem, hogy a Széchenyin 2 hetente volt óra, de szerintem az belelógott a péntekbe is. De ez a félévtől is függhet, nekem is volt, amikor egész héten volt valami órám, azt hiszem olyan is volt, hogy a hét elején voltak, de általában SZ-CS-P-en volt a legtöbb. Csúszás vagy ütközés miatt előfordulhat, hogy bele nem illőt kell felvenned.
Írj ki egy kérdést, vagy keress fórumot, ahol az ezekben az intézményekben tanulókat találsz.
A levelezős órákat 1-2 napra írják ki úgy, hogy reggel 8-tól ott vagy este 6-ig vagy még tovább, mert végig órák és laborok vannak.
Szorgalmi időszakban ezekre az alkalmakra kell bejárni, van elmélet, labor is, elméleten nem szoktál elvárni hogy tényleg ott is legyél, talán 1-2-őn ha van katalógus. Ha jófejek a tanáraid, akkor az utolsó alkalommal megírhatod a vizsgát és akkor nem kell bemenni külön vizsgázni (az idő + pénz az utazás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!