Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Államvvizsgára mennyi idő...

Államvvizsgára mennyi idő alatt lehet felkészülni?

Figyelt kérdés
Ki mennyi ideig készült alapszakon az államvizsgára?
2016. jan. 3. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Előző nap átolvastam azokat a könyveket, ami a 3 záróvizsga tárgyunkhoz volt.
2016. jan. 3. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
2 hónap (bár az én esetem nem tipikus, mert fél évvel előtte már megírtam a szakdolgozatot csak nem tudtam záróvizsgázni, mert egy tárgy viszont nem sikerült)
2016. jan. 3. 18:27
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! :)

és kinek hányasra/hogy sikerült? mik a vizsgával kapcsolatos tapasztalatok?

2016. jan. 4. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a 3 tárgy jegye 4, 5, 5 lett, a szakdolgozat védés meg 5.

Nálunk úgy nézett ki az egész, hogy nem voltak tételek, hanem a tárgyak anyagába kérdezgettek bele, amire azonnal választ vártak. Persze figyelembe vették, hogy nincs időm rögtön komplett előadást csinálni a témáról, és inkább gondolkodtató kérdéseket tettek fel, mint hogy valami nagyon eldugott elméleti dologra kérdezzenek rá.

Egyébként lehet, hogy hülyén hangzik az 1 nap, de mivel a tárgyakból korábban már levizsgáztam, ezért nem kellett újratanulni az egészet. (Meg azért a szakdolgozatot 1 évig írtam.)

Én BME-VBK vegyészmérnökire jártam, de a záróvizsga eléggé különböző, nemhogy intézmény meg szak szerint, de még szakirány szerint is.

2016. jan. 4. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!