Melyik gimit tegyem meg az elsőnek?
Eötvös,Veres Pálné,Trefort
(Még nem írtam meg a felvételit)
Én a Veres Pálnéba járok, nagyon jó suli, elképesztő erős közösséggel. Családias a suli légköre,mindig tök jó hangulat.
(és nem is vagyunk agyonterhelve,nagyon jó tanáraink vannak) Szóval vpg:)!!!
Hatosztályos? :)
Mindhárom suli elég erős, mit ne mondjak :) Én anno az Eötvöst akartam mindenek felett, sajnos nem vettek fel, de szerintem nagyon jó suli :D A közössége azt mondják páratlan, nincs sok klikkesedés, mindenki kijön egymással. Sok sportesemény és iskolai program van, érdemes idejönni :) A tanárok is nagyon színvonalasan tanítanak, mind reál, mind humán téren.
Hát, a Veres Pálné... Én nem ajánlom. Eleinte nagyon tetszett a suli, mert olyan varázslatos épülete van, nagyon meleg érzést kelt benned, szépen feldíszített osztálytermek vannak stb. Sok az iskolai program itt is, illetve nyáron sokféle tábor is van. Már eleinte gyanús volt, rengeteg tanár nagyon elfogult az iskolával, és beképzelt, mert nagy múltú iskola, de régen jobb volt, mit ne mondjak. A közösségében az iskola 70%-a lány, mikor voltam nyílt napon, meg szóbelin (akkor nekik volt suli), nem nagyon érdekelték a gyerekek őket, nem jöttek oda beszélgetni (az Eötvösben meg más suliban is beszélgettem a diákokkal, kérdezték mit jelölök elsőnek, tök jól eldumáltunk :D Itt nem :( ). Szóbeli katasztrófa volt, szétszívattak, mindenbe belekötött a tanárnő. Ennek ellenére megkaptam a maximális pontszámot, mert nem ijedtem meg tőle, hogy folyton kötöszködnek.
Trefortot nem ismerem nagyon, ez is elég jó suli, nagy múltú, meg minden :D Biztos jó ;)
Szerintem a Trefortot. Sok jót hallottam róla..
Ismerősöm is jár oda és nagyon szereti.
Másodiknak az Eötvöst tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!