Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy tegyem sorrendbe a...

Hogy tegyem sorrendbe a nyelveket?

Figyelt kérdés
A gimitol jött papír, hogy tegyek sorrendbe négy nyelvet. Francia, német, orosz, olasz. Első a francia, aztán szerintetek hogy tegyem? Orosz legyen a német előtt? Szlovákot tanultam 8 évig, nem lenne nagyon nehéz szerintem. Amúgy ez azért kell, ha esetleg a franciás csoportból kiesnék a nagy létszám miatt, akkor a suli olyan nyelv csoportba rakjon, amit szívesen tanulnék francia helyett.
2015. máj. 1. 10:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor olyan sorrendbe tedd, amit szívesen tanulnál! Ha egy nyelvhez nincs kedved, akkor mindegy, milyen hasznos lenne a nyelv...
2015. máj. 1. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Angolt tanultam,középiskolában olaszt szeretnék,szóval nekem így nézne ki a listám (ha a francia kerülne első helyre):

francia

olasz

német

orosz

2015. máj. 1. 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor rakd be másodiknak az oroszt, ha gondolod,

hogy az könnyen menne

2015. máj. 1. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!