Milyen hozzáállás ez?!
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma, torna órán a tanár kitalálta, ghoy legyenk 4, 8, 16 ütemű feladatok, de mi találjuk ki őket. Én nemlátó vagyok( bezsélő számítóbgéppel írok) és rajtam kívül az osztályomban még van ppár vak és gyengénlátó. A baj ott van, hgoy a tesitanár kritizál minket, ghoy hogyan mozgunk, hogy nem pontosan csináljuk a feladatot.... Nem várhatja el, hogy vakon tökéletesen dolgozzunk, mert hiába modnja el, néha félreérthetően magyaráz. Na meg a vakok elég sokmindent másképp képzelnek el, mint ahogy az valójában van. Eltévesztettem a feladatot (nem csak én), erre elkezdtt gúnyolni, cikizni! Persze majdnem elsírtam magam, mert azért nem esett jól, erre később is mikor újabb feladat volt, kihangsúlyozta gúnyosan, hgoy "ugye Vivi is érti?!?!" Úgy kezel minket, mintha a vakságon kívül, hülyék is lennénk. Ja és türelmetlen velünk! Itt, a Vakok Iskolájában nem vsak vakok, hanem gyengénlátók és halmozottan sérültek is vannak. Nem értem, hgoy az ilyen mmber miért dolgozik olyan helyen, ahol nincs türelme a gyerekekhez.... Tudnia kellett, hgoy mire vállalkozik, amikor idejött dolgozni. Bocsánat, hogy hosszú lett és ha zavaros, de még mindíg ideges vagyok. Bezzeg a sportoló osztálytársunkat (csörgőlabdázik) isteníti és hagyja neki, hogy gúnyoljon minket, ügyetlenebbeket. Mindenkit a képességeihez mérten tanítanak itt, elvileg... De hol van ez a gyakorlatban?..... Kérdésem tehát az, hogy mi a véleményetek erről? Csak kíváncsi vagyok. Bocsánat az esetleges hibákért is, de gyorsan gépelek és a beszélő nem tudja olyan gyorsan követni az utasításokat. Vivien, 182010. márc. 24. 15:38
1/5 anonim válasza:
Az a baj hogy mi itt bármit írhatnánk neked ettől jobb nemlesz!Én is feltudtam volna húzni magam ezen,de felesleges. Nem tudsz mit csinálni.
Én nem vagyok vak, de az én tesitanárom is ugyanilyen bunkó és persze aki eredményes a sportban azzal kivételezik.Haggyad csak had pofázzon.Gondolj arra hogy ő még 20-30 év múlva is itt fog tartani, te meg már sikeres leszel azon a területen ahol dolgozol. Ő pedig még mindig 18 éves lányokat kritizál...
2/5 anonim válasza:
Ja és valőszínüleg az a baja, hogy te vak ember létedre sokkal többet érsz nála.
3/5 A kérdező kommentje:
Szia:) Igen, tudom, hgoy nem lezs jobb. Csak kíváncsi voltam, hjogy mások hogyan reagálnának, mit szólnak az ilyesmihez. Nem tudom, hgoy többet érek-e, de köszönöm!:)
2010. márc. 24. 16:04
4/5 anonim válasza:
ne is foglalkozz vele, egy bunkó!
szerintem dicséretes, példaértékű, hogy vakon is megpróbálsz úgy élni ahogy a többi tizenéves!
sok kitartást kívánok:)
5/5 A kérdező kommentje:
Szia:) Köszönöm szépen!:)
2010. ápr. 12. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!