Írnátok gimiket? Barmi johet?
Amit ti szerettek...barhol budapesten ..
Kb 1-2mondatot meg rola
Koszonom
Erősebb vagy könnyebb érdekel?
Bár én nem bp.-i vagyok, de nekem a Kölcsey gimi szimpatikus, azon belül is a francia tagozat.
Barmilyent szivesen fogadok...
Koszonom a valaszodat:)
Koszi neked is:)
Meg johet
ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnáziuma.
Ha jól tanulsz, jók az eredményeid ésd szeretnél jól szerepelni érettségin, akár versenyeken, egyértelműen javaslom. Aki elvégzi gyakorlatilag mondható, hogy bármely egyetemre felveszik és nagyon jó pont, hogy ilyen helyen tanult. Oxfordra és Cambridge-re is ki szoktak jutni a diákok.
Nagyon jó és befogadó a közösség. Ha akár egyetlen szünetre is bejössz az iskolába, láthatod, hogy mennyi különböző ember van. Mindannyian a közösség hasznos tagjai, nincs kiközösítve SENKI. Lehet az etiópiai, magyar, vagy keleti. Kinézhet bárhogy, a közösség befogadja. Az embereket lazák, bár egyesek szerint "stréber képző" a valóságban nem az. Tanulni kell, de nem fogsz meggebedni. Nagyon jók tanárok, amellett, hogy jól tanítanak, viccesek, megértőek, és hozzáértőek. Ha valamit nem értesz, akár délután is nagyon szívesen leülnek veled a tanárok, elmagyarázzák, de akár óra után, a szünetet, vagy a 25 perces is szünetet is ránk szánják a tanárok. Nagyon magas szintű az OKTV és versenyfelkészítés. Emiatt egyesek versenyistállónak tartják, a valóságban ez nem igaz. A valóságban mindenkinek lehetőséget biztosít tudása felméréséhez, versenyek formájában. Eléggé liberális iskola. Nem mellesleg, OKTV versenyek szempontjából 2. helyezett és nemzetközi diákolimpiákra is elég sok Apáczais jut ki és szerepel eredményesen, bár nem láttam rangsort, de szerintem ebből bőven első Magyarországon és az egész világon előkelő helyen áll. Mellesleg ez gyakorlatilag egy ingyen utat jelent a verseny helyszínére (pl India).
A kollégiumot is nagyon dicsérik, a kollégisták.
A gólyatábor nagyszerű szokott lenni. Vicces, mókás, jó, és barátokra tehetsz szert, bár általában jellemző, hogy minimum júniusban szervezkedni kezdenek az osztályok, találkozgatni. Mi már májusban találkozót szerveztünk. :)
További előny, hogy egyetem tulajdonában van. Az épület nem nézz ki MÉG a legjobban, de hamarosan fel fogja újíttatni az egyetem. Persze nem életveszélyes omladozó falakat kell elképzelni, de na... :)
Ha további kérdésed van, írj, vagy komment formájában jelezd, talán észreveszem.
Üdv,
egy apáczais diák:)
Nekem is az lenne ,de sajnos nem olyanok a jegyeim,hogy oda tudjak menni😞
Utolso :) neked is koszonom:)
Mindenkinek megy a zold kez😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!