Nemzetközi tanulmányok szakon miről írtátok/írnátok a szakdolgozatotokat?
Elég baj, ha ezt a kérdést itt teszed fel... Nemcsakhogy nevetségessé teszed magad, de az adott szakot is lejáratod!
Nincs konzulens az egyetemen, vagy mi a fene bajod van?
De van és már hónapokkal ezelőtt jeleztem a szandekaim neki és történtek utána is lépések. :)
Érdeklődni nem lehet vagy mi?! Hadd erdekeljen már mások véleménye - az engedélyed nélkül is.
Akkor nem értem mi a probléma...
Van már konkrét témád, hiszen van konzulensed, tehát a kérdésfeltevés érvényét veszti.
Ha az érdekel, hogy korábban mikből készültek szakdolgozatok, azt nem ezen az oldalon fogod megtudni. A konzulenst, és az adott tanszéki kollegákat kell erről kérdezni.
Ezeket azért írom, mert feltehetően még elég járatlan és tapasztalatlan vagy a dolgokkal. Majd ez idővel fejlődik aztán.
#5. köszönöm a biztatást, azért tisztában voltam azokkal, amiket írtál. :)
de azt akkor is tartom, hogy hadd érdeklődjek már, lehet, hogy valaki bedob olyat, amiről nekem még valami eszembe jut. mellesleg más ilyen jellegű kérdéshez miért nem trollkodtál oda? :D. és ezt már tőled is kérdezem, kedves #6. tégy meg egy szívességet és ha nem tetszik valami, akkor görgess tovább.
El vagy tévedve kérdező egy kicsit. Nehogymár nekem kelljen témát adnom...
Ismételten mondom, hogy ezen az oldalon nem fogsz témát kapni. Az adott tanszéket kell nyaggatni, ha témát akarsz.
A problémád továbbra sem értem. Azt írtad, van konzulens, meg téma. Minek akarsz mással foglalkozni. Nem jó az amivel 5 hónapja foglalkozol?
Egyet értek a #6-os válaszolóval, az ilyen problémáidat vitasd meg a konzulenseddel, ill. a tanszéken kérdezősködj. Nem tudom miért vagy ilyen érthetetlen. Lejáratod az adott szakot, még jó hogy nem írtad, hova jársz.
A másik dolog, hogy a szakdogának önálló, saját kutatási eredményeket kell tartalmaznia. Ez magába foglalja azt is, hogy elkészítés előtt több hónapig tartó szakirodalomkutatást végzel, a témakörben és a hozzá kapcsolódó problémakörben.
Valahogy úgy látszik írásodból, hogy fogalmad nincs arról, mi az a szakirodalomkutatás, még a hozzáállásod is rossz.
Úgyhogy szerintem a vitát fejezzük be itt és most, mert lejáratod a saját szakodat, válaszaidból pedig a további olvasók is egyértelműen levonhatják a szakról való negatív következtetésüket, és teljesen jogosan.
Vicces, ahogy egyes rétegek azzal takarják, hogy nem tudnak válaszolni, hogy nem itt tedd fel a kérdésed.
Ez egy olyan oldal, ahol kérdéseket tehetünk fel, ugyanakkor azok, akik tudnak segíteni, tanácsokat, tippeket adni, azok ezt megtehessék. Aki itt olvas, az is tájékozódjon itt, keresse a kérdésére a választ. Ha nem talán kielégítő feltehesse kérdését.
Szóval, ha nem tudsz segíteni, ne kritizáld.
Köszönöm a megértést a GYIK azon részének, akik tényleg segíteni akarnak egymásnak.
A nemzetközi tanulmányok elég nagy területet fed le, sok különféle tanárral. Nem mindegy, hogy a konzulens nemzetközi jogos és ezért a szakdolgozatnak is abba az irányba kell mozognia, vagy éppenséggel közgazdász, ami megint egy eltérő terület.
Mondhatom én, hogy én az emberi jogokról írnék, de mire megy vele, ha a választott tanára amúgy demográfiás?
Rengeteg témát lehet elemezni.
Nálunk van olyan, aki az orosz-ukrán konfliktusról írt, de olyan is, aki a kínzásokról, meg olyan is, aki egy adott ország emberi jogaiból.
Vannak kérdések, amire nem lehet csak úgy segítőkész választ írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!