8. os vagyok 13-tantárgyból bukok! Mit tegyek most? Az tuti hogy rá huzok! Értelmes válaszokat légyszíves.
Hallottam anno kibeszélni tanárokat buktatott diákról.
- Nálad hány igazolatlanja volt?
- Nálam ennyi.
- Feleltettem is, de még ezt se tudta.
- Én nem engedem át az tuti.
- Hát szerintem én se.
Kb hasonlóan zajlott..
"kissé el vagy tévedve. A mostani tankönyvek rosszak (amiről legkevésbé mi tehetünk), de én felismerem, ha nem világos a tankönyv magyarázata, ezért azt kijavítjuk, a füzetbe lediktálok más magyarázatot.
És nem azt buktatom meg, aki tanul, de nem megy neki. Hanem azt, akinek ha feladok 20 szót megtanulni, abból hármat sem tud. Ez nem más, mint lustaság."
én még a kísérleti tankönyvek előtt végeztem, sajnos így már nem tudom megítélni milyenek is ezek a tankönyvek, de hogy annak idején az egyszerűsített tantervhez igazított mostanában istenített mozaikos tankönyvek mekkora hulladékok is voltak abban bizonyos vagyok, a tankönyv az érdekességekre megy rá, csak épp azt nem lehet vele begyakorolni ami majd a dogában lesz
akkor meg minek?
aki rendszeresen nem tud csak 3mat 20 szóból annak alapvető módszertani hiányosságai vannak
nyilván nem olyan hülye, hogy ne akarna magának jobb jegyeket
az alapból jó tanulókkal valóban könnyebb lehet az élet, viszont sem az autodidaktákhoz sem a bukáshoz nem kell tanár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!