Piriiiii kérdése:
Melyik a "legjobb" művészeti egyetem/főiskola?
Figyelt kérdés
Ha Te művész lennél (úgy értem, már lenne középiskolából egy szakmád, mondjuk éppenséggel szobrász - de érdekel a filmezés, fotózás, irodalom, ábrázoló alkotás), melyik iskolát tartanád leginkább érdemesnek arra, hogy (a képességeidtől függetlenül) jelentkezz?
Én a Képzőművészeti, a MOME, az egri főiskola, a pécsi egyetem között vacillálok, és még a kaposvári is szimpatikus. Már mindegyik volt a szívem csúcsán, de valaki folyton elbizonytalanít. Ma például a MOMÉről mondtak igazán szépeket nekem, ami eddig a legkevésbé volt érdeklődésem tárgya.
2015. dec. 3. 16:13
1/4 anonim válasza:
Csak a hagyományos művészetek érdekelnek? Vagy pl a számítógépes grafika, játékfejlesztés is
2/4 A kérdező kommentje:
A hagyományos inkább. De bármire nyitott vagyok.
2015. dec. 3. 19:13
3/4 anonim válasza:
valoszinuleg a képzore, iparra fel se vesznek. némi esélyed lehet a pécsi egyetemre..a kaposvári egyete szinvonala a béka feneke alatt van.
4/4 A kérdező kommentje:
Jó, ezzel most sokat tágítottad a tudásomat. :D
2015. dec. 28. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!