Budapesten magyar-angol kettannyelvu maganiskolat tudtok? Ami lehetőleg nem olyan drága. Max egy 1 évre kb.1 millió.
Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 18:45
1/5 anonim válasza:
Pasaréti Gimnázium (kb 600-700ezer/év)
BME Gimnázium (kb 990ezer/év)
SEK Budapest International School (kb 1,5millió/év)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) ezeket mar néztem, a Pasaréti nem kettanyelvu, felhívtam oket..a SEK igen, de elméletileg 2 millióig is elmegy a tandíj., a BME eddig jónak tűnik, bár az meg jobb lenne, ha angolul is lehetne érettségizni..esetleg tudsz meg hasonlókat?
2015. nov. 26. 20:11
3/5 anonim válasza:
Úgy olvastam, hogy lehet egy-két tantárgyból angolul érettségizni, illetve nemzetközi érettségit ad. Ez nem elég? Több ilyen iskoláról (ebben az árfekvésben) nem tudok.
4/5 anonim válasza:
Illetve a Pasaréti ugyan nem kéttannyelvű, de ezeket a tantárgyakat lehet angolul tanulni:
Literature (Világirodalom)
British Civilization (Angol civilizáció)
Creative writing (Kreatív írás)
Science (Fizika, Matematika)
Geography (Földrajz)
Business Studies (Gazdasági ismeretek)
European Studies (Európai Uniós ismeretek)
5/5 anonim válasza:
Orchidea International schoolbag 80-120 egg hónap de nagyon jó suli! érdemes megnézni! mindent angolul tanunak magyar tanterv szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!