BGF vagy BME? (bővebben lent)
Gazdálkodási és menedzsment, valamint nemzetközi gazdálkodás érdekelne. (önköltséges, mivel nem hiszem, hogy meglesz a 450+ pontom)
Kíváncsi lennék, szerintetek melyik a jobb iskola az oktatás, az oktatók, a lehetőségek, felszereltség és minden egyéb fontos dolog szempontjából.
Esetleg ha valakinek van tapasztalata bármelyikkel is, szívesen venném, ha megosztaná velem.
Corvinus nem jöhet szóba, ott még a fizetősön is túl magas a pontszám, nekem pedig 420-430 körül saccolom, így 10-20 pont különbség mindenképp lenne minimum.
Ja és ha valaki szintén ide szándékozik továbbtanulni, arra is kíváncsi lennék! :)
Köszönöm. (19 éves lány)
bgf kkk nemzetközi gazdálkodás jó, bme gazdmen is jó
bgf pszk-t kerüld el, voltam nem jött be.
most másik intézményben tanulok gazdmenen. 24/F
a BME eszedbe ne jusson, ha közgazdász akarsz lenni, az elsővel meg ne foglalkozz tipikus h***e aki valszeg az első félév után kihullott pénzügy számvitel bscről apszk-n
Viszont szerintem is ha az általad írt kettő közül kéne választanom akkor inkább nemzetközi gazdálkodás
tipikus hülye, mert szerintem a követelmények nem egyenesen arányosak az oktatás színvonalával?... egyébként nem hullottam ki
kkk-ról viszont jókat hallottam, de ha most kéne választanom messziről elkerülném a bgf-et, bme meg szóba se jönne helyette óbudai keleti károly lenne a szimpatikus megoldás
BME-n vagyok nemzetközi gazdálkodás alapszakos és jópár ismerősöm van Corvinusról és BGF-ről is hasonló szakokról.
Próbálok nem elfogult választ adni, hisz nekem is ezért nem jött szóba a Corvinus, de utólag nagyon örülök hogy BME-re kerültem.
Itt színvonalasabb a tananyag, sokkal több zh van, sokkal többet kell tanulni a szorgalmi időszakban. Viszont az igaz, hogy Corvinusos diplomával könnyebben el lehet helyezkedni, de ez lényegtelen ha szóba se jöhet.
A BGF-et annyira nem ismerem, állítólag több kapcsolatot lehet szerezni, de szerintem ha ügyes vagy ezt a BME-n is elérheted hisz van sok szakkollégium, sok plusz kurzus stb, az oktatás meg biztos hogy jobb.
De nagyon rosszul nem jársz egyikkel se :)
Most voltam BME-s nyílt napon, nagyon szimpatikusak voltak az emberek, a dékánok, az épület, a környék, meg ahogy bemutatták, az oktatás, a suli is.
Bár picit tartok tőle, elvégre főként műegyetemként szolgál és a GTK csak egy mellékkar rajta, míg a BGF erre van specializálódva. Nem tudom, melyik lenne a jó döntés. Még ott is megnézem majd a nyílt napot...
Amiatt ne felj hogy a tobbi kar muszaki. Igy itt erosebb a matek, meg van egy kis rivalizalas a gtk-sok es a tobbiek kozott, de szepen jon fel a gtk is a minosegi oktatasban
(elozo voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!