Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyiket választanátok Vezetés...

Melyiket választanátok Vezetés és szervezés vagy Vállalkozásfejlesztés mesterszakot?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mi a véleményetek vagy tapasztalatotok a fenti mesterképzésekkel kapcsolatban, melyiket érdemes elvégezni? Én tavaly fejeztem be a Gazdálkodási és menedzsment alapképzésemet, még nemtudom merre menjek tovább?

febr. 17. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Én biztos, hogy a vezetés és szervezés mesterszakot választanám. Volt egy ilyen alapozó tárgyam kereskedelem és marketingen, nagyon élveztem a gyakorlati részét, mert szeretek csoportban dolgozni. Persze mindenkinek más az érdeklődési köre.
febr. 17. 22:44
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Biztos, hogy egyiket sem, semmi értelme ezeknek. Vagy menj pénzügyre, vagy valami üzleti adattudomány félére.
tegnapelőtt 06:44
 3/3 anonim ***** válasza:
76%
Ez attól függ, mit szeretnél később. Üzleti adattudományra-pénzügyre az menjen, aki adatból szeretne és tud dolgozni. Vezetés-szervezésre az, akit nem adatszinten érdekel a szervezet. Alma a körtével, mindkettőben van érték, lehet jól és rosszul is csinálni. Egy 40 feletti CEO.
tegnapelőtt 07:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!