Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Átiratkozás a Szent László...

Átiratkozás a Szent László Gimnáziumba?

Figyelt kérdés

Valakinek van tapasztalata a Szt.László Gimnáziumba való átiratkozásról?(egyáltalán lehetséges?)Azt tudom, hogy bövebb információkat az iskolától kell kérjek.

Jövőre a 10. osztályt ott szeretném elkezdeni. A 9.-es félévi átlagom 5.0 volt, szóval ezzel remélem nem lesz baj.

2010. márc. 19. 18:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Pontos infokat nem tudok, de csak azért írok, mert látom, még nem kaptál választ.

Az az egy biztos, hogy lehetséges az átiratkozás, ugyanis nekem volt egy osztálytársam, aki az érettségi évében iratkozott át...te meg jóval előtte szeretnél. Meg másokról is tudok, akik anno középiskolai tanulmányuk közben iratkoztak át.

Azt nem tudom pontosan, hogy csak "simán" átjöhettek-e, v. kellett esetleg vmi vizsgát tenni...de ha más nem ad választ, akkor tényleg érdemesebb a suliban érdeklődni.

Sok sikert!

2010. márc. 22. 22:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. márc. 23. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!