Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kiselőadás, időhúzó tippek?

Kiselőadás, időhúzó tippek?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm megkért, hogy egy iskolai rendezvényen tartsak előadást. Időben megkért rá, de valahogy mégis mindig elmaradt. Holnap reggel kellene tartanom egy 30 perces előadást, de még csak most gyűjtöm hozzá az anyagot. Eddig 15 diát sikerült megcsinálnom, de mindjárt kifolyik a szemem, mert ma sokat kellett a gépnél ülnöm. Már akkor is örülnék, ha 20 percet ki tudnék hozni belőle. Nincs valami tippetek, hogy hogyan tudnám kicsit elnyújtani? Nem tudok rizsázni.

2015. nov. 5. 21:42
 1/6 A kérdező kommentje:
És amúgy is izgulós vagyok és nem szeretek szerepelni. :S De nem akartam nemet mondani.
2015. nov. 5. 21:44
 2/6 anonim válasza:
Bárcsakba helyedben lehetnék! Imádom a figyelmet! Milyen előadás lenne? Ki lenne a közönség? Csempésznék bele olyan dolgokat ami érdekli a fiatalokat!
2015. nov. 5. 21:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Egészségnap féleség lesz a suliban. Ott kellene cukros üdítőkről, energiaitalokról beszélni. De fél órán keresztül nem tudok mit magyarázni.
2015. nov. 5. 22:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudományos cikkből lenne sok, de diákoknak azt nem adhatom elő, egy szót se értenének belőle. Amikor szakmabelieknek tartottam az ment, mert tudtam, hogy ők értik. De így nem tudom, h mit kellene mondanom.
2015. nov. 5. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Interaktívan kell. Kérdezgetni őket is, pl mit gondolnak, mennyi cukor van egy üveg üdítőben. Vinni annyi cukrot kimérve, esetleg vinni annyi kalóriaértékű zöldséget is (hajnal a piacon). Mennyi különféle mozgásformával lehet ledolgozni annyi kalóriát.

Ne is rizsázz, ne húzd az idejüket, az senkinek se jó.

2015. nov. 5. 22:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó ötlet, zseni vagy. :D Ezer hála.
2015. nov. 5. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!