Nagyon nehéz villamosmérnöki szakon az informatika?
Figyelt kérdés
Jelenleg úgy állok hogy leginkább villamosmérnök szeretnék lenni esetleg valami ehhez hasonló szakmát választani, van még majdnem 3 évem szóval nem az az utolsó percben kapkodni szituációban vagyok. Szeretem a matekot a fizikát, és biztos vagyok benne hogyha egyetemen ezeket tanulnám akkor kellő kitartással el tudnám végezni az egyetemet. Egy probléma viszont van, hogy az informatikában nem vagyok otthon, eddig alapiskolában és középiskolában se fejlődtem benne sehova, ez a későbbiekben nagy gondot okozhat?2015. nov. 1. 23:48
1/3 Gugu Gabor válasza:
Mit jelent, hogy nem fejlődtél sehová?
Bizonyos informatikai tudásra mint bármilyen mérnöknek szükséged lessz.
2/3 A kérdező kommentje:
azt jelenti hogy amikor tanultunk valami programozást, akkor is csak másoltunk, és alig értettük a dolgokat
2015. nov. 2. 16:57
3/3 anonim válasza:
hát ez bizony így szokott kezdődni, az alapokat így lehet elsajátítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!