Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Leövey Klára Gimnáziumnak...

A Leövey Klára Gimnáziumnak tényleg rossz a közössége?

Figyelt kérdés

Ma voltam az iskolában nyiltnapon es nekem tetszett amit mondtak rola es az épülettel sincs gondom.Viszont sok helyen olvastam hogy sokan nem szeretik mert borzalmas a közösség és a tanárok se valami jók.

Vélemény?

2015. okt. 21. 18:17
 1/5 A kérdező kommentje:
A budapestiről van szó
2015. okt. 21. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Voltál óralátogatáson is? Az hogy tetszett?
2015. okt. 22. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
21%

Nagyon jó a közösség,én nagyon szeretem:)

A tanárok pedig jók,de nyilván vannak itt is mint ahogy mindenhol olyan tanárok akiket a diákok nem kedvelnek. De összességében jók a tanárok és a közösség is:)

2015. okt. 25. 00:21
 4/5 Noniii:* válasza:
32%

Ugyanez volt nekem is a parám...de figyi nem szabad vagyis én nem hittem annak amiket olvastam róla.(Mármint rosszakat) Ha valaki magába forduló és nem egy társasági lény, csak rosszakat fog írni a suliról. Én bementem, megnéztem tetszett és biztam benne h jó lesz. És semmi problémám mert rohadt jó a közösség (bibik mindenhol vannak nyilván) A tanárok...háát:'D Attól függ kit kapsz ki. De a legtöbbjük jó. Vannak rohadt jók. Na azokat nem én kaptam de mindenki dicséri őket:'D

A közösség szerintem nagyon jó ha társasági lény vagy, én a tanárokat is szeretem...szerintem döntsd el h mennyire tetszett a nyílt nap^^

2015. okt. 26. 14:44
 5/5 anonim válasza:
53%
Én ide járok és amikor tavaky voltam nyílt napon az volt az első reakcióm, hogy itt van élet, közösség. Nagyon szeretem. :)
2015. nov. 2. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!