Leövey Klára Gimnáziumnak milyen a légköre?
Milyen a közösség?(Tudom hogy minden osztályban más de úgy a nagy átlag)
Odaszeretnék majd menni de esetleg ha javosolnátok még hasonló erősségűeket azt meg köszönném.
Bármilyen tapasztalatot szivesen meghallgatnék a sulirol :)
Nagyon klikkes a közösség sajnos, mert nagyon sokféle gyerek jár oda. A barátnőmék osztálya is baráti társaságokra, klikkekre oszlik, nagyon nehéz mindenkivel jóban lenni az osztályban.
Milyen tagozatra szeretnél menni?
Hasonló erősségű sulik: Teleki (ez a Leövey-nél egy fokkal jobb), Színyei Merse, Vörösmarty
én sem szerettem az osztályomat annyira, de a tiéd lehet jó lesz :) gyere a 9.a-ba :D (haladó angolosok A-sok)
sztem az összes kilencedikes jól érzi magát, kap minden osztály két gólyavezetőt, ők segítenek majd mindenben :)
Én nagyon szeretem,szerintem jó a közösség:) Én most vagyok kilencedikes. A nagyok segítőkészek,nem nézik le a gólyákat. Én szerencsére nagyon jó osztályba kerültem.
De az osztályok összetétele változó,ez nyilván attól függ,hogy kik jelentkeznek az adott évben.
Ha van még kérdésed írj nyugodtan privátban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!