Orvos szeretnék lenni, mit csináljak hogy sikerüljön?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok,most 7.-es,és sebész szeretnék lenni.Mibe kell nagyon sok erőfeszítést fektetnem?Persze,tudom mindenbe beleadok mindent.Milyen gimnáziumba menjek?És milyen tagozatra?Az baj,ha nem megy a matek és a fizika?2015. okt. 20. 19:52
1/3 anonim válasza:
Mindenből legyél annyira jó, hogy átmenj. A felvételihez emelt kémia (vagy fizika) és biosz kell. Ha ezekben szuper jó vagy,matekból a kettes is elég. Nem érdekes a két tárgyon kívül semmi más a jelenlegi pontszámítási rendszerben. Még nyelvvizsga se kell a felvételhez.
2/3 anonim válasza:
hát igen, felvételihez elég lesz a kémia és a biosz érettségi.
de ha fizikából és matekból csak átcsúszol gimiben,akkor egyetemen vért fogsz izzadni. első héten egyből deriválás integrálás matekból. biofizikából szintén első hónap után zh stb..nem cicóznak.
legalább biosz,kémia,fizika menjen. matekból annyira nem kemény és nincs is végig. de a kémia ,fizika számításokhoz kell a matek valamennyire
szerintem biosz-kémia tagozatra menj, én is oda jártam
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Matekból külön tanárhoz járok,és a szüleimet megkérem,hogy fizikából is küldjenek el.
2015. okt. 20. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!