Jár innen valaki a püspökladányi Karacs Ferenc Szakközépiskolába? Milyen ott az élet? Nehéz oda bejutni? Karacs Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola a teljes neve, hogy ne értsétek félre.
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:01
11/12 anonim válasza:
Hát infóra tényleg felvesznek hülyéket, rosszabb magatartással. Bár a szakközepek közül az infonak szokott lenni a legjobb átlaguk. Pl. a mostani 11. C-nek tavaly asszem 4 egész volt az osztályátlag, mert előtte vagy 10en buktak onnan, szóval az is javított rajta sokat. Amúgy nem szokott balhé lenni, legalábbis nagyon ritka, és csak cigányok között. A gimnáziumba természetesen nem vesznek fel mindenféle hülyét.
12/12 anonim válasza:
Nem tudom bekerültél-e, de azért írok :D
Most érettségiztem, kibírtam a négy évet, szakiskolában több a cigány, volt h minden héten jött a police :D a gimi része jó, tanárok többsége is elmegy, bár kezd felhígulni a társaság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!