Budapesten melyik hatosztályos gimnáziumok jók?
Figyelt kérdés
Nyilván a kérdés szubjektív válaszokat tud csak hozni. Jó hírű, hangulatú, emberléptékű. Ahol jó az oktatás, de nem versenyistálló, hanem érdekes az oktatás, az iskola hangulata, módszerei jók.. Meséljetek..2015. okt. 5. 15:20
1/3 anonim válasza:
Idén végzek a Trefortban és sajnálni fogom, hogy el kell menjek:) Szerintem ilyen amilyet leírtál, de nyilván nem tudom milyen a többi, maximum hallomásból.
3/3 anonim válasza:
Én a Toldiról hallottam jókat. Sajnos nem járok oda, mert igazából 6.-ban nem is gondolkoztunk suliváltáson, de a rangsorban úgy tudom elég elől van. Mindenesetre megvehetitek a HVG különkiadását a középsulikról, még nem jelent meg, de minden évben frissített 100-as rangsort állítanak elő, és nekem nagyon sokat segített, hogy a legjobb sulikról össze van szedve a legfontosabb tudnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!