Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Janus hatosztályos? SOS?!

Dododen kérdése:

Janus hatosztályos? SOS?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy akik a a Janusba( Pécs ) járnak,úgy hogy hatodikban mentek oda(hatosztályos), azok szerint milyen?Jó iskola?Magas színvonalú a tanítás ott?Nem bántátok meg hogy elmentetek oda,a régi sulitokat pedig ott hagytátok?

Az a baj hogy nem tudom mit tegyek.Felvettek,de nem tudom hogy menjek-e?. Az osztályom fele elmegy hatosztályosba,de a barátaim közül a legtöbben az iskolában maradnak.Az a rossz hogy ugyan a barátaim nagy része ott marad,de az osztály rosszabb fele is.A jó tanulók mennek át.( nagyrészt).Tudom hogy erről nekem kell döntenem,de kérlek segítsetek egy kicsit! Hamar döntenem kell,és nem igazán tudom hogy maradjak-e vagy menjek. :/

2015. márc. 11. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Tényleg milyen?
2015. aug. 17. 13:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Na hogyan döntöttél?
2015. aug. 17. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!