Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miskolci Herman Ottó Gimibe...

Miskolci Herman Ottó Gimibe szeretnék felvételizni. Mennyi az esélyem? Többi lent.

Figyelt kérdés

Harmadik osztálytól kitűnő vagyok. Tudom hogy felsőbe félévkor és év végén kitűnő voltam.

5. 5,0

6. 5,0

7. Félév: nyelvtan,töri,földrajz,(tesi,infó) és majdnem biosz is dicséret(egy kis négyes miatt). Év végén: angol,földrajz,kémia (infó,tesi) és majndem biosz nyelvtan,irodalom is dicséret, csak mindegyikből egy kis négyes becsúszott. Szóval így 5,0.

Angol 5 évfolyamosra szeretnék jelentkezni mert a nyelvre akarok úgy rágyúrni. A kéttan biztos nem mert az nehéz lenne nekem mivel nem kéttanos suliba járok. A matekom az mindig húzós volt felsőbe mert olyan tanárom van aki sajnos nem tud magyarázni és ezért magamtól kell rájönnöm vagy megértenem. Anyukám nem engedi hogy eleresszem magam így mindig felkérdez egy pár tantárgyat kivéve a nyelvtant és az angolt ő azt egyáltalán nem érti de mivel ez nekem megy így nem szoktam segítséget kérni. A tanárok már most év elején kezdték hogy "Remélem nagy terveid vannak." Meg a földrajz,biosz,töri tanárom is a "legtöbbet várom el tőled." Mert az osztályba nekem ez a három tantárgy ami megy de a többieknek nem igazán. Nagyon szeretnék bekerülni mert tudom hogy erős suli és jo véleménnyel vannak rajta. 2014/2015 év szerint az 5. legjobb vidéki iskola. Fogok matek és talán angol tanárhoz is járni. Félek hogy a felvételin nem menne a matek és ezért buknám. Köszönöm a válaszokat előre is!

14/L (nyolcadik osztályos)

2015. szept. 13. 10:27
 1/9 anonim válasza:
igen
2015. szept. 13. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Inkább az a kérdés, hogy mennyire végzel elől. A matekban az a buktató inkább, ha nem olvassa el a kedves felvételiző a feladatot, és inkább kitalálná, hogy mit is várnak, ezzel rengeteget lehet bukni. Egyébként nagyon le lett butítva a teszt az elmúlt években, jóval kevesebb tudást kér, mint régen. A Hermanos matektanárok közül egy van, akit nem ismerek, de elvileg ő is nagyon jó, a többiekről meg tudom, hogy nagyon jók. Sok sikert!
2015. szept. 14. 02:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat már jóval korábban láttam őket. Fogalmam sincs mi legyen mert elvileg rossz vélemennyel vannak a suliról. Aki nem ér el egy bizonyos szintet azt lenézik meg stb. Én nem tudom ezt elképzelni hogy ezeket miből meg honnan állítják.
2015. szept. 29. 22:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem írtam oda hogy még mindig a terveim közt van. Nem mondtam le róla a nyílt napra is elfogok menni.
2015. szept. 29. 22:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Nyíltnapra* es el fogok menni* :D elnezest faradt vagyok
2015. szept. 29. 22:12
 6/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem igaz, hogy a hermanos tanárok/diákok lenézik azt, aki nem ér el egy bizonyos szintet. Mint minden iskolában itt is megvannak a "rosszabb" tanulók, de őket senki nem nézi le.
2015. okt. 29. 08:20
 7/9 anonim válasza:
És szerintem van esélyed bejutni, nem olyan szigorú ez az iskola,mint ahogy mondják (előző voltam)
2015. okt. 29. 08:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Én sem értettem. Olyan soktól hallom hogy imádják meg olyan összetartóak az osztályok. Remélem én is. :) A felvételin odateszem magam és majd akkor kiderül, na meg szóbelin is.Köszönöm a válaszokat!:) A nyílt nap után majd lehet írok.
2015. okt. 29. 10:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Bár már egy év eltelt a kérdésed óta. Végül bejutottál?:)
2016. jún. 20. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!