Ebben az évben szeretnék felvételizni a Mechwart András Gépip. és Informatikai szakközépbe és. (? )
Van e valami olyan dolog ami a felvételinél előnynek számít? Gondolok olyanra pl. hogy valamilyen "programozási tábor" vagy valami ilyesmi amiről adnak igazolást hogy részt vettem és azt felvételinél is megnézik-e?
Ha valamit nem értetek (ami szerintem nem kizárt :DD) akkor írjatok.
A válaszokat előre is köszönöm!
(Köszönni az oldal nem engedett mivel kérnek hogy a kérdésben "mellőzzem a köszönési formákat!")
Szeretnél felvételizni a Mechwartba?
Ha lehetne egy jótanácsom, akkor az az lenne, hogy ne tedd.
Ha szeretnéd megőrizni a lelki és szellemi épséged, szeretnéd élvezni az életet, és nem szeretnél minden nap arra kelni hogy legszívesebben a vonat alá feküdnél mert semmi nem sikerül abból a temérdek feladatból amit számon kérnek,, akkor csak nyugodtan :)
Utolsó te még elsős vagy mi?,😂
A kilencedik tényleg egy szar, de utána már nem vészes, kevesebbnek tűnik az anyag és hozzászoksz a pörgéshez.
Hát k*rvára nem, cimbora
Már kijártam a Mechwartot, szakképző évvel együtt
Énis ide akarok menni az egyik haverommal a számtekesre ;) csak töriből vagyok 4-es.
Én ide adom be a jelentkezésemet meg a Széchenyi István-ba Nyíregyházán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!