Debreceni Kossuth koli I-II. lakók tudnátok segíteni?
Mikrót, vízforralót láttam, talán gáztűzhelyt is. Viszonylag jól felszerelt. Wifi a földszinten van, viszont a szobákban kábelen keresztül tudod használni az internetet (nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire használható. Nem próbáltam ki, pedig nekem a fiókomban volt egy kábel). Kicsi TV is van a szobában, pár adóval. Hűtő is (ami nálam nem úgy hűtött, ahogy kellene, pedig maxra felcsavartam).
Viszont kicsit hűvösnek éreztem a szobát és az is zavart egy picit, hogy csempe van a padlón, ami valljuk be, nem egy meleg dolog, valamint egy kicsi szőnyeg. Ez azért rossz számomra, mert utálok zoknit, valamint papucsot húzni a lakásban / szobában...
Evőeszközt, tányérokat mindenképpen vigyél. Valamint láttam, hogy többen szárítót is vittek magukkal.
Összességében egyáltalán nem rossz koli (viszont minimálisan a hangok / zajok hallatszanak)...
Nem mellesleg ott vannak egymás közelében, eltévedni, nem megtalálni nem fogod :)
Ja, és az I-es koliról beszéltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!