A Debreceni Tóth Árpád Gimnázium vagy a Kossuth Lajos Gimnázium?
én pár éve 190hez kozeli ponttal voltam a 20. a nyelviben. Kossuth. de ez nyilván csuszott volna előre, mert ez ideiglenes lista volt
végül más osztályba jártam, de én a Kossuthot ajánlom :) ha van kérdésed szólj, tudok rá válaszolni valószínűleg :))
Én 82 pontos írásbelivel, és 4,8-as vitt átlaggal, továbbá 80%-os szóbelivel 80. voltam a TÁG angol-NYEK-én.
Tudom ajánlani a humán-NYEK-et, ami szintén nyelvi előkészítős, de magyarból vagy töriből kell szóbelizned, ami könnyebb. Ott én 100%-ot értem el a szóbelin, és 10. helyen kerültem be. Csak ajánlani tudom, a tanárok nagy része fiatal, és jópofa. :)
16L, Tóth Árpád. :)
En TAGos vagyok, real osztalyba jarok, es szerintem a TAGnak nem a nyelvoktatas az erossege. Pl angolbol halado csoportban vagyok, de alig haladunk. A Kossuth is jo gimi, de arrol nem tudok nyilatkozni.
Szoval a lenyeg annyi, hogy akkor valaszd a TAGot, ha real tagozatra szeretnel menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!