Vajon hányas átlaggal vesznek fel a Madách Imre gimnáziumba budapesten és kb. hány pontal?
Figyelt kérdés
nagyon szeretnék oda menni és izgulok mert menni szerettem volna nyílt napra de csak 4,7-es átlaggal lehet menni de az nincs meg nekem! kérlek minél hamarabb válaszoljatok!2015. szept. 8. 14:31
1/3 klopusz válasza:
Szia!
A nyílt nap csak egy dolog. A jelentkezésre 4,5-4,6-os átlag alatt ne is gondolj, plusz ehhez kell még egy masszívan 80 pont fölötti központi felvételi.
Kisebbik lányomnak sajnos múlt évben nem is sikerült. 4,8 átlag, de rossz központi.
2/3 anonim válasza:
Szia :)
én a Madáchba járok, megértem, hogy te is ide akarsz jönni ;). Nekem a tavalyi hozott jegyeim 8. félévnél 5.0 volt, azelőtt 4.7 és 4.6. Az írásbelim 81 pontos lett :) ezzel sima a szóbeli, még ott kell jól teljesítened, aztán welcome to Madách :)
3/3 anonim válasza:
Úgy tudom, 4,5-ös átlag kellett tavaly a nyílt naphoz, magat. és szorg. jegyek nélkül.
Egyébként minden a központin múlik, mert a pontszámításnál duplázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!