Mit írjak egy egyetemi átjelentkezési kérelem indoklásába?
Figyelt kérdés
Egyik egyetemről egy másikra jelentkezem át, a szak ugyanaz, mindössze annyi a különbség, hogy ahol eddig tanultam (jópár évet...), az nagyon nehéz, ahova pedig menni szeretnék, az sokkal lazább. Viszont ezt nem írhatom bele a kérelem indoklásába, pedig ez a lényeg az egészben. Volt már valaki hasonló helyzetben? Azt mondták, "kellően részletes indoklás" kell, merthogy sok múlik rajta. Hogy ez mennyire igaz, nem tudom, de ahogy olvasgattam erről, szinte mindenhol azt olvastam, hogy az indoklás csak amolyan formalitás, és nem veszik túl komolyan. Akárhogy is van, valamit írnom kell bele. Természetesen nem innen várom az ihletet, de ha valaki tudna szolgálni néhány hasznos gondolattal, meglátással, tanáccsal, azt nagyon megköszönném. Nemsokára le kell adni a kérelmet.2015. szept. 6. 18:10
1/2 anonim válasza:
Koleszos vagy? Bejárós? Esetleg írd azt, hogy a lakhelyedhez közelebb van az az egyetem, ahova átakarsz jelentkezni, jobban megtudnád közelíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólást, de sajnos mindkét egyetem Pesten van, úgyhogy ezzel nem tudok érvelni.
2015. szept. 7. 06:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!