Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mehetek nyelvi tagozatra?

Mehetek nyelvi tagozatra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most lettem 9.es és nagyon nem tetszik az új sulim. Barátnőm egy évvel idősebb nálam, de nyelvi előkészítős ìgy ő is 9.es. Az lenne a kérdésem ha át szeretnék iratkozni az ő iskolájába van rá esély, hogy egy osztályba kerüljek vele? Náluk a legalacsonyabb a létszám és az osztályfőnökük is lát rá esélyt, hogy én is odakerüljek. Ez csak az igazgatótól függ? Előre is köszi a válaszokat!^^ 15L

2015. szept. 6. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy nyelvi előkészítős osztályba akarsz kerülni úgy, hogy nem végezted el a "nulladik" évfolyamot? Tudod te is azon a szinten beszélni a nyelvet, amin ők? (Melyik nyelvről van szó?)
2015. szept. 6. 14:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Angol, és igen, tudom. Jobb vagyok angolból, mint a fennt említett barátnőm, nem hiszem, hogy lenne gond a nyelvel.
2015. szept. 6. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kérni fognak különbözeti vizsgát angolból, de én nem látom akadályát. :) Sok sikert!
2015. szept. 6. 21:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2015. szept. 7. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!