Így még lehet esélyem ebbe a gimnáziumba?
Figyelt kérdés
7.-es vagyok. 8.-os felvételinél elsőnek a Bolyai János Gimnázium spanyol tagozatát szeretném megjelölni. Sajnos még el sem tudtam kezdeni a spanyol tanulást. De anya azt mondja nem kezdhetem el 7.-ben, mert túl sok így is az órám. Pedig én úgy érzem bírnám. Érdemes azon egyáltalán gondolkodni, hogy ha most kezdek el spanyolt tanulni, még járhatok ilyen osztályba?2015. szept. 5. 10:21
1/4 anonim válasza:
Ha a kecskeméti Bolyai gimire gondolsz, akkor ott le van írva a honlapon, hogy a spanyol-magyar tagozaton kezdő szintről indul a spanyol, vagyis nem kell elkezdened most tanulni, majd a gimiben elkezded.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! :) Sajnos nem láttam ezt az oldalon. Több válasz nem is kell :D ;)
2015. szept. 5. 18:32
3/4 anonim válasza:
Gyere a Bolyaiba én is oda fogok jarni csak nemet tagozatra :)
4/4 anonim válasza:
Én is a bolyaiba megyek németre :)) sok szerencsét kívánok a felvételihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!