Szerintetek 4,7-es átlaggal van esélyem bejutni a Karinthy Frigyes gimnáziumba?
Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 14:28
1/8 anonim válasza:
Nézd meg az előző években mennyi kellett és akkor kapsz viszonyítási alapot.
3/8 anonim válasza:
Igen, de nagyon jó felvételit kell írnod!! :)
4/8 anonim válasza:
Angol kéttan, német kéttan, vagy emelt angol tagozatra szeretnêl menni? Angol kéttan kb 174 pont, német 165 körül, az emelt angol egy kicsit kevesebb, azt nem tudom. Ezek ponthatárok kb.
5/8 anonim válasza:
Persze, hogy van esélyed...
Én 4. legjobbként jutottam be 4,7-es átlaggal a német kéttanba. Az angol kéttanba is bejutottam volna (oda nem akartam menni).
De tudd!!! Az átlag (hozott pont) számít a legkevésbé. Az írásbeli eredmény számít a legjobban, utána a szóbeli és végül a hozott pontok. Tehát neki lehet állni a - főleg matekra - készülni.
6/8 A kérdező kommentje:
Thalia2000: Köszönöm szépen, most egy kicsit megnyugtattál, mert (már most) nagyon izgulok a felvételi miatt, és nagyon szeretnék bejutni a Karinthyba.
2015. júl. 16. 22:38
7/8 anonim válasza:
Ne izgulj! Inkább töltsd le az internetről az előző évek felvételi tesztjeit, töltsd ki mindet, a megoldókulcs alapján ellenőrizd magadat. Ha a matek és magyar is 40 ponton felül van (és a szóbeli is hasonlóan sikerül, akkor már nagy esélyed van. És írd be mind a három tagozatot.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2015. júl. 17. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!