Ha valakit felvesznek az egyetemre, de nem megy el az első héten ami a beiratkozás hete akkor nem mehet egyetemre? (Óbudai Egyetem)
Van egy ismerősöm akit felvettek az Óbudai Egyetemre. Jelenleg külföldön tartózkodik szeptember első hetében de ezen a héten van a beiratkozás is. Megkérdeztem tőle,hogy intézett-e valamit az egyetemmel kapcsolatban , de azt írta,hogy nem tudja mit kéne tennie. Szeretném pontosan megtudni,hogy 100%-ig biztos-e az,hogyha ezen a héten nem megy el akkor ugrott az éve.
Kérlek segítsetek!
Egyetértek veled első válaszoló! Sajnos az ismerősöm tényleg nem elég motivált. 12 éve ismerem (egy általános iskola, egy középiskola) de én magam is el vagyok képedve,hogy még mindig nem komolyodott meg ...
Köszönöm a válaszod, nagyon hasznos volt!
Ma az egyik ismerősöm (akit szintén az Óbudai Egyetemre vettek fel) bement papírokat intézni a tanulmányi osztályra , őt megkértem,hogy kérdezzen utána. Remélem,hogy nem felejtette el megkérdezni! Ha mégis akkor írok egy e-mailt a tanulmányi osztály vezetőjének még a mai nap folyamán!
"Ha mégis akkor írok egy e-mailt a tanulmányi osztály vezetőjének még a mai nap folyamán!"
Te?? Mi a fenének?
Andizsuzsi :
Köszönöm a válaszod és hogy te is felhívtad a figyelmem a tanulmányi osztályra! :)
Igen tudna, ez így van csak sajnos elég léha az illető. Nem akarom,hogy ugorjon az éve mert szerintem abban a +1 évben csak kallódna tovább .
Andizsuzsi :
Azért szeretnék akkor írni,hogy megkérdezzem,hogy van-e pótbeiratkozás vagy ha ezen a héten nem megy akkor ugrott minden.
Mert ha van pótbeiratkozás akkor legalább én is megnyugszom , de ha nincs akkor megpróbálom őt utolérni,hogy jöjjön haza hamarabb ha igazán fontos neki az egyetem!
Utolsó válaszoló :
Ez nem intézkedés valaki helyett. Az lenne az intézkedés ha a tan. osztály vezetőjének konkrétan leírnám az esetet és az illető nevében próbálnék haladékot kérni vagy ilyesmi.
Én csak annyit akarok kérdezni,hogy van-e pótbeiratkozás. Ha van akkor írok az illetőnek ha nincs akkor meg azért írok neki,hogy vagy jöjjön haza vagy akkor kimarad 1 év.
És amúgy is : Majd én eldöntöm,hogy intézkedek-e vagy sem és mik a határok. Mindenki MAGÁNAK szabja meg a határt ne másnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!