Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van olyan ismerősötök aki nem...

Van olyan ismerősötök aki nem bírta anyagilag a pesti egyetemet, ezért vidékre kellett mennie (vagy visszaköltöznie), mert ott "olcsóbb" tanulni? (Állami támogatott szakokra gondolok csak. )

Figyelt kérdés
Nekem van egy ismerősöm (vidéki), aki pesti egyetemre jött tanulni (állami támogatott), de valamiért 1 év után vidéki egyetemre jelentkezett át (ugyanúgy államilag támogatott szakra), de az okát nem nagyon akarta elmondani, lehet nem bírta anyagilag? (Pesten dolgozott is, nem tudom, hogy anyagi gondjai lehettek e, bár nem tudom mennyit keresett. Vidéken viszont van lakása és nincs is messze a sulitól - ez nagy előny?)
2015. aug. 27. 23:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem osztálytársam direkt nem jelentkezett az ELTE-re, mert nem bírta volna a családja anyagilag. Pedig meg lett volna oda is a pontja, de így maradt ebben a városban, és otthon fog lakni. (Tanárira jelentkezett.)
2015. aug. 28. 00:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod!

És volt e már olyan ismerősötök, aki közben jött rá, hogy nem bírja anyagilag? Mit tett akkor?

2015. aug. 28. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!