Milyen rajz vagy média szakos gimnáziumok vannak Budapesten?
Figyelt kérdés
Sziasztok olyan gimnáziumot keresek ahol rajz vagy média szak van, jobb gimnázium ami felkészít az érettségire és a nyelv oktatás is színvonalas. A Szent Lacit ne írjátok, mert az sajnos túl messze van tőlem... :( :(2015. aug. 26. 15:44
1/7 anonim válasza:
gimnéziumok nemigen szoktak ilyen szakokat indítani, szakközepek inkább. Kisképző!
2/7 A kérdező kommentje:
Gimit keresek akkor is... Nem szeretnek a Kiskèpzőbe menni, mert oda siman felvesznek 3-as okkal es en ennel jobbat keresek...
2015. aug. 26. 23:26
3/7 anonim válasza:
Szia, hát én nem védeni akarok valakit vagy valamit. De nekem vannak olyan osztálytársaim, akik minden évben alig tudnak átmenni a pótvizsgán, és tudod mért vették fel őket? Hát az biztos, hogy nem a bájos tekintetükért. Lehet így meg úgy jó iskola, meg agyon dicsért top egy szar, a tehetségre mennek az emberek, ha elsütöd a szóbelin azt, hogy kiválóan fotózol vagy jól vágsz videókat, netán képeket szerkesztesz, akkor felvesznek. Kész. Nyilván nem a legerősebb iskoláról beszélek, de simán, sőt, teljesen biztos vagyok abban, hogy vettek már fel ilyen embereket egy halál erős gimnáziumban. A suli pályázatokra küldi őket, ahol jól szerepelnek és ezzel az iskola hírnevét fényesítik. Szóval ajánlom, azt, hogy ne becsüld magad olyan nagyra, mert attól még, hogy jól tanulsz, még nem biztos, hogy megfelelsz a követelményeknek. És hidd el, senki sem érdemel jobbat. Főleg nem azok, akik hivalkodnak is ezzel;)
4/7 A kérdező kommentje:
Oké, igazad van, bocsi. Mar amikor írtam a választ éreztem, hogy ez egy kicsit sértő lehet. Nem szerettem volna a képzősöket kritizálni. Köszi, hogy észhez térítettél és, hogy válaszoltál! ;)
2015. szept. 2. 17:43
5/7 anonim válasza:
Média és rajz szak is van a a Leövey Klára gimnáziumban, bár mondják, hogy elég klikkes. A Vörösmarty gimiben média szak van, különféle speciális órákkal, de ott elméletileg az angol oktatás nagyon ramaty. A Teleki Blanka Gimnázium is indít média(?szerű) osztályt, bár ott inkább a magyaron a hangsúly (szerintem), közepes gimi, de a nyelvtanárok nagyon jók. A Széchényi István Gimiben is van média és rajz szak is, de az sem valami színvonalas hely, a vélemények nagyon eltérőek.
Szóval valószínűleg nem fogsz olyan iskolát találni ami minden elvárásodnak megfelel, hisz az erősebb gimnáziumok mind csak reál/humán tárgyak, esetleg nyelvek terén kiválóak. Azért sok sikert :)
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a választ!Igen, elég nehéz ilyet találni :(
2015. okt. 28. 12:38
7/7 Nikidroid válasza:
Szia
Végül melyik iskolát választottad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!