Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen egyetemre kell hogy...

Milyen egyetemre kell hogy menjek ha ujsagirast szeretnek tanulni? Es azon belul milyen szakra?

Figyelt kérdés
Konkret egyetemeket es szakokat szeretnek! Nagyon fontos!! Elore koszi a valaszokat!

2015. aug. 25. 01:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy újságíró szak. Kommunikáció és médiatudomány szak van, azon belül van újságírás szakirány, de ahogy minden más szakmában, itt is a kapcsolatok és a gyakorlat számít. Én szoktam publikálni, pedig közöm sincsen a kommédia szakhoz.
2015. aug. 25. 09:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Esetleg azt javaslom valameilyen bölcsészkarra, onnan sok újságíró kerül ki, de jól mondta az előző, nincs ilyen szak. Néha okj-s vagy noname helyek indítanak tréningeket, 1-2 éves újságíró sulikat, mondjuk esetleg a kapcsolatépítés miatt ezek is szóba jöhetnek, de amúgy ezt az utat egyedül neked kell kitaposni és a hangsúly h nyitott szemmel járj és ismerkedj minél több emberrel.
2015. aug. 25. 10:16
 3/5 A kérdező kommentje:
És mik vannak egyetemek, ahol ilyeneket lehet tanulni?
2015. aug. 25. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

ez esetleg jó támpont, elektronikus újságírás szakirányú továbbképzés már létezik.

2015. aug. 25. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Ahogy az első mondta úgy van például az ELTÉ-n, Btk, kommunikáció és médiatudomány, majd első évvégén jegyek alapján, ha szerencséd van bejutsz újságírószakirányra. (Én ott tanulok, ezen a szakon, újságirószakirány)

Egyébként arra is gondolj, hogy most már szinte lehetetlen ezen a szakon államira bejutni, szóval ennek is néz utána, de a felvin fent van minden, csak néha nehéz rajta eligazodni.

2015. aug. 25. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!