Nehéz összeszedni 380 pontot az egyetemre? Milyen érettségi kell hozzá?
A közszolgálati egyetemre szeretnék menni rendészeti szakra. Oda nehéz a bekerülés?
Van túl jelentkezés?
Az alkalmasságira nem árt készülni, tőlünk azon többen buktak el, mint a tanulmányi pontokkal.
Nekem 298 pontom volt csak az érettségiből, de én matek kémia közepeztem. Lehet megérte volna emeltetnem is, mert egy jó középszintű alappal sokkal jobban jöhet ki az ember ha akár egy 50-55%os emeltet ír.
Mindegy tárgyas szakokra 350 körül lett volna a pontom, és volt egy angol középfokom tehát 378.
Ha töriből emeleteztem volna (ami szerintem 88%-al simán hozott volna 65-70%-ot emelt szinten is) laza lett volna.
"ami szerintem 88%-al simán hozott volna 65-70%-ot emelt szinten is"
Erre azért nagyon mérget nem vennék. Eléggé zsákbamacska az emelt érettségi mindenből.
a törin sokat húz a szóbeli, de töriből vagy szerencsések közé tartozom, vagy csak könnyű az emelt is
ismert témákból, úgy meg nem nehéz kiírni a forrásokból
nem tudom mennyire vették komolyan, de a közszolgálati alkalmasságikon nagyon szeretik rágni a gittet
ott a fekvőtámasz az olyan mint a nagykönyvben
csak annak nehéz összeszedni, aki nem nappalis
nappalisok elmehetnek OKJ-ra, azért is jár 23 pont (ha jól emlékszem)
szociális rászorultságért is jár 40 pont
ha van már gyereked, azért is jár 40 pont
aki estin tanul annak meg gürizni kell, mert csak úgy tudja összeszedni azt a 100 többletpontot, hogy legalább 380-at összeszedjen, hogy két emeltet tesz, amikre meg úgy készül, mint egy fegyelmezett katona
szóval ez attól függ, hogy kinek a szemszögéből nézzük
van, akinek nehéz és van, aki röhögve összeszedi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!