Kerik a 8 altanost egy biztonsagi or tanfolyamra de en esti iskolan vegeztem. Az ugy jo?
Figyelt kérdés
5 Osztalyt itt a helyi altalanos suliba vegeztem el,aztan a szuleim elvaltak,en 6.ba ketszer megbuktam ugyanis a csalad szet ment nemvolt aki oda figyeljen ram csavarogtam,logtam a sulibol.. aztan inkabb elmentem dolgozni hogy legyen mit enni. a sulit estin vegeztem elegy masik iskolaban,tehat nem ott ahol az 5ö vegeztem. Nos erröl nincs meg a bizonyitvanyom betelefonaltam asuliba aztmondtak h kitudnak rola adni egy igazolast vagy valami ilyesmit. EZ jolesz a tanfolyamra?? Kicsit tartok attol hogy aztfogjak mondani hogy ez nem egy bizonyitvany..es hulyenek fognak nezni h estin raktam le meg stb... ugyanis en az elejen aztmondtam h rendes altalanosba jartam ki nem tudtam h kerni fogjak.2015. aug. 24. 14:53
1/2 A kérdező kommentje:
bocs az ekezetek miatt meg a helyesiras miatt..szar a billentyuzet
2015. aug. 24. 14:55
2/2 anonim válasza:
Ha 8 osztályt kérnek 5 osztály nem lesz elég.
Ha utána a 6-7-8 at végezted el estin (ez nem teljesen világos, hogy ha azt elvégezted miért nem kaptál papírt) akkor azt vidde be. Nem fogja senkit se érdekelni, hogy hogy végezted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!