Középsuli, gólyatábor? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos nem tudom ti hogy vagytok/voltatok azzal hogy elkezdetek egy középsulit/gimnáziumot..de én már most nagyon parázok. Én olyan típusú vagyok aki minimális dolgokon izgul,nem tudom miért de ez van :D. Én nekem ezen a héten lesz gólyatáborom. Informatika tagozatra vettek fel,amiből lehet arra következtetni hogy sok lesz a fiú :/ ... az előző mondatból pedig arra hogy lány vagyok :D. Nos ezzel még nem is nagyon van bajom,csak azzal hogy mit csináljak? Kérlek segítsetek :(. Nagyon félek, mit mondjak majd? Kivel legyek? Esetleg nektek hogy ment ez az egész dolog?2015. aug. 24. 13:30
1/4 anonim válasza:
Higgadtnak kell lenni.Én is holnap reggel megyek a gólyatáborba :D. Kicsit parázok,de ha már ott leszek egy 10 percet,akkor semmi baj nem lesz. Én ilyen típus vagyok. Csak akkor parázok ha még nem vagyok ott,de közeleg. Amúgy barátkozz a lányokkal. Először is ha belépsz köszönni kell. Vagy tedd azt,hogy te légy ott legelőször és akkor nem fognak sokként érni az emberek. Ez nálam tuti tipp. :D Próbálj a lányok közelében lenni,és ott lenni ahol ők. Remélem segítettem :D 15f
2/4 A kérdező kommentje:
Segítettél köszi! :) :D
2015. aug. 24. 18:55
3/4 anonim válasza:
Kérdező melyik iskolának a gólytáborába mert lehet hogy abba mint a haverom (Bólyai-ba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!