"Akkor itt nem csak az a lényeg, hogy Magyarországon maradjunk?? "
Nem feltétlen, a hazai munkaviszony nem azt jelenti,hogy itthon dolgozol. Ismerek olyan embert,akinek hazai munkaviszonya van,de gyakorlatban az év 300 napjában kint van külföldön,mert a cég külföldi leányvállalatainál intézkedik.
De az esetek többségében azért azt jelenti,hogy itthon is dolgozol tényleg.
2015. aug. 20. 22:23
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi. Nekem az nem volt világos, hogy azt hittem az adott szakmában kell elhelyezkedni. De mostmár tiszta, köszi mindenkinek!!
2015. aug. 20. 22:26
13/16 anonim válasza:
Az mondjuk nekem még mindig nem világos,hogy a tanult szakmában kell-e ledolgozni,mert nekem a to-n ezt mondták,de ha belegondolok,akkor aki olyan szakon van,amivel itthon max 1 helyen tudna elhelyezkedni és oda nem veszik fel,akkor mi van? Ezért is gondolom,hogy inkább bármilyen munkaviszony jó.
2015. aug. 20. 22:32
14/16 A kérdező kommentje:
Igen, ugyanezen agyaltam én is. :D Remélem a TO-n tudták rosszul.
2015. aug. 20. 22:34
15/16 anonim válasza:
Természetesen nem a szakmában kell elhelyezkedni. Azt nem is lehetne ellenőrizni semmilyen formában. Bejelentett munkaviszony kell, semmi egyéb. A végzést követő 20 éven belül kell teljesíteni.
2015. aug. 20. 22:35
16/16 anonim válasza:
Ha én nem fejezem be a szakot akkor muszáj fizetnem? mert hallottam valami olyant, hogy le lehet dolgozni... azt tudom biztosra, hogyha elvégzem akkor itthon kell dolgozni legalább annyi időt mint amennyi időt támogatással töltöttem... Jól gondlom?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!