ÉRETTSÉGI kérdés! Ezek közül melyiket a legkönnyebb elvégezni emelten?
Nekem az infot lenne, mivel tudok programozni.
A némethez elvileg középfok körüli nyelvtudás kell.
A matek sem nehéz, ha olyan agyad van.
Egyébként meg a töri érettségivel semmit sem tudsz kezdeni, konkrétan ha nem jogász vagy történész leszel, kitörölheted vele a hátsódat.
Tudom sajnos, de két emelt a követelmény, ezek között a történelem tűnt a legegyszerűbbnek, szeretem is, bár nem olyan szakra szeretnék menni.
Én nem tudok programozni, de mennyire nehéz egy emelt infó? Matek nem az erősségem, de akkor ráedzek, van egy évem, vagy a németet kéne erősítenem...szeretem, de csak egy erős alapfokom van csak, úgy érzem.
én inkább a nyelvet ajánlom; matematika nagyon nehéz; az informatikához az is kell, hogy az ember szeresse is azt a világot; a nyelv megtanulható autodidakta módon is, ezért is egyszerűbb
de mindenkinek máshogy megy ez; rám például az idegen nyelvek úgy ragadnak, mint hülye gyerekre a kosz, de el tudom képzelni, hogy valakinek meg pont a nyelvek okoznak nehézséget..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!